Wie is Roel Geers

Roel Geers
Roel Geers

“Na een afwezigheid van vijfenveertig jaar, woon ik samen met mijn vrouw Jolanda weer met veel plezier in het gezellige Steenbergen. Het mooie aan de stad vind ik het bourgondische leven en de vriendelijke volksaard. Ja, daar kan ik echt met volle teugen van genieten.

In het dagelijkse leven ben ik actief als voorzitter van KBO Steenbergen en Stichting PLUSBUS. Wellicht ken je mij ook nog als voorzitter van de werkgroep N257 waarbinnen ik me heb ingezet voor een verkeersveiligere Burgemeester van Loonstraat.

In mijn vrije tijd kan ik echt genieten van muziek en dan bij voorkeur klassiek, jazz en rock. Ook zing ik met veel plezier in mannenkoor ABS. Verder heb ik een voorliefde
voor geschiedenis, in het bijzonder de geschiedenis van Steenbergen.

Als raadslid voor de lokale partij Progressief Samen, maak ik me sterk voor oprechte betrokkenheid bij de Steenbergse samenleving. Zowel voor de ouderen - die gezien moeten worden - als voor de jongeren die binnen de gemeente echte kansen moeten krijgen om te werken, te wonen en te recreëren.

Ik heb in het bedrijfsleven en bij de overheid veel ervaring opgedaan in bestuurlijke en toezichthoudende functies. Deze expertise komt me goed van pas bij mijn werk als raadslid.”

06 – 51 35 78 26
rjmgeers@gmail.com